Training op maat

To Be 1 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van groepstrainingen en workshops op maat, voor diverse doelgroepen.

Deze trainingen en workshops richten zich, afhankelijk van de vraag en insteekniveau, op professioneel leidinggeven, klantgericht handelen, communicatievaardigheden, verzuimmanagement, stressmanagement, vitaal ouder worden, commerciële vaardigheden, STAR-interviewtechniek, onderhandelen, etc.

Daarnaast neemt de vraag naar mindfulness trainingen toe. De zakelijke mindfulnesstrainingen en – workshops zijn bedoeld voor mensen met een druk professioneel Westers leven. Mindfulness is praktisch toepasbaar op het werk en ontdaan van zweverigheid. Het introduceren van mindfulness in een organisatie zorgt in preventieve zin voor een lager ziekteverzuim en daarmee lagere verzuimkosten. Ook levert het authentieker en krachtiger leiderschap op en energiekere, fittere en gezondere medewerkers. Er komt meer ontspanning en effectiviteit in de organisatie, waardoor er een verbeterde communicatie en samenwerking ontstaat.